over ons

Fris & Helder is een jong bedrijf waar mensen met jarenlange ervaring in de wereld van woningstoffering voor u klaar staan. Door onze ervaring met en kennis van de verschillende producten kunnen wij u van het beste advies voorzien. Dankzij heldere prijsafspraken komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Fris & Helder is gespecialiseerd in vloer- en raambekleding.

Daarnaast leveren en plaatsen wij vloerverwarming en hebben wij een behangservice met scherpe all-in tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons voorop: wij komen bij u langs en denken graag met u mee. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk: u hoeft de deur niet uit, wij komen naar u toe. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen wat voor vloerbedekking of raambekleding u wilt. De rest doen wij!

Ook in onze showroom staat persoonlijk contact voorop. U wordt vriendelijk geholpen door professionals die met u meedenken en u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden voor vloer- en raambekleding.

Service en kwaliteit

Fris & Helder hecht veel waarde aan service en kwaliteit. Naast het leggen van nieuwe vloeren, kunnen wij u ook helpen bij het verwijderen van de oude. Heeft u vragen over hoe u de nieuw gelegde vloer of de nieuwe gordijnen het beste kunt onderhouden? Wij helpen u graag!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar wat Fris & Helder voor u kan doen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs of kom naar onze showroom. Ons team van professionele adviseurs en stoffeerders staat voor u klaar.

* algemene voorwaarden.