Mail ons   Bel nu » 030 - 200 02 87

Goedkope PVC vloeren koopt u bij Fris & Helder

Bij Fris & Helder krijgt u kwaliteit tegen de beste prijs

Wilt u graag goedkope PVC vloeren kopen? Wilt u echter niet inleveren op kwaliteit? Dan bent u bij Fris & Helder van harte welkom. Wij bieden u namelijk een uitgebreid assortiment aan, waarbij u op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding getrakteerd wordt. Bij ons vertrouwt u op heldere prijsafspraken, een brede keuze en vakmensen met jarenlange ervaring. Onze stoffeerders, met tot wel 27 jaar ervaring, zorgen dat u zeker bent van vakwerk, kwaliteit en service. Aarzel niet om een offerte bij ons aan te vragen. Advies aan huis is voor ons ook geen probleem.

Altijd kwalitatief uitstekende en goedkope PVC vloeren

Fris & Helder zet service en kwaliteit voorop. Naast het verkopen en leggen van (goedkope) PVC vloeren helpen wij u ook graag met het geven van onderhoudsadvies. Bij iedere opgeleverde vloer leveren wij bovendien gratis onderhoudsproducten.

Wij vinden de nazorg van onze vloeren erg belangrijk, omdat iedere vloer die wij leggen het verdient om goed onderhouden te worden. U wilt toch ook dat deze jarenlang mee gaat en mooi blijft? Naast het leggen van nieuwe PVC vloeren helpen wij u indien nodig met het verwijderen van uw oude vloer. Zoekt u meer informatie over onze vloeren of over het onderhoud ervan neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Utrecht.

In onze showroom hebben wij de stalen van de volgende vloeren:

  • Klik PVC
  • PVC planken
  • PVC vloertegels

Maar ook vele andere soorten vloerbedekking.

Uw offerte vrijblijvend aanvragen

U vindt op onze website een overzicht van de talloze mogelijkheden op het gebied van PVC vloeren. Aarzel niet om online een keuze te maken, het aantal vierkante meters in te vullen en zo een schatting van de prijs te krijgen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan krijgt u van ons een scherpe prijsstelling met de beste prijs/kwaliteit verhouding.


Interessant? Deel deze pagina