Mail ons   Bel nu » 030 - 200 02 87

Rol- en vouwgordijnen koopt u in Utrecht bij Fris & Helder

Altijd een brede keuze gordijnen

Natuurlijk wilt u alleen gebruik maken van hoge kwaliteit gordijnen. Wanneer u bij Fris & Helder uit Utrecht aanklopt, wordt u getrakteerd met een ruime keuze. Kies bij ons bijvoorbeeld uit prachtige vouwgordijnen of rolgordijnen. Hiermee geeft u uw woning of kantoor iets extra’s. U vindt op de website enkele foto’s om een idee te krijgen, maar wij raden u van harte aan onze showroom in Utrecht te bezoeken. Zo krijgt u het beste beeld van hoe het er uit komt te zien. Wij helpen u graag!

Koop uw rolgordijnen of vouwgordijnen bij Fris & Helder uit Utrecht

Fris & Helder biedt u een uitgebreide keuze in gordijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vouwgordijnen of rolgordijnen. Bezoekt u onze showroom in Utrecht dan wordt u door onze vakmensen geholpen met het vinden van de producten die het best bij u passen. Ongeacht uw persoonlijke stijl, biedt Fris & Helder een brede keuze aan verschillende soorten raamdecoratie. Hierbij houden wij een scherp ook op de kwaliteit.

Bij Fris & Helder bent u zeker van:

  • expertise en vakmanschap;
  • veel verschillende gordijnen;
  • keuze afhankelijk van uw budget;
  • een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • een showroom met een uitgebreid aanbod.

Ons aanbod bekijken

Wanneer u benieuwd bent wat Fris & Helder u kan bieden op het gebied van gordijnen, nodigen wij u uit onze showroom in Utrecht te bezoeken. Hier krijgt u een compleet overzicht van onze producten. Bovendien kunnen wij u op deze manier helpen met het maken van uw keuze! Ook kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft.


Interessant? Deel deze pagina