Mail ons   Bel nu » 030 - 200 02 87

Prachtige Novilon vloeren koopt u bij Fris & Helder uit Utrecht

Altijd veel keuze en scherpe prijzen

Bent u bekend met de uitstekende vloeren van Novilon? Wilt u graag één van de mooie Novilon vloeren aanschaffen in de omgeving van Utrecht? Bezoek dan de showroom van Fris & Helder. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid assortiment, waarbij u kunt rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U vertrouwt bij ons op heldere prijsafspraken, een brede keuze en vakmensen met jarenlange ervaring. Onze stoffeerders, met tot wel 27 jaar ervaring, zorgen daarbij voor vakwerk, kwaliteit en service. Wacht niet en vraag een offerte bij ons aan. Ook bieden wij advies aan huis is.

Bekijk onze Novilon vloeren in Utrecht!

Fris & Helder vindt service en kwaliteit het belangrijkst. Daarom vindt u bij ons prachtige Novilon vloeren, die u in onze showroom te Utrecht kunt komen bezichtigen. Wij helpen u graag met het plaatsen van deze vloeren. Wij leveren bij iedere opgeleverde vloer bovendien gratis onderhoudsproducten.

De nazorg van onze vloeren vinden wij erg belangrijk, omdat iedere vloer het verdient om goed onderhouden te worden. U wilt toch ook dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige vloer? Naast het leggen van nieuwe vloeren is het ook mogelijk ons in te schakelen voor het verwijderen van uw oude vloer. Voor meer informatie over onze vloeren of over het onderhoud ervan kunt u contact met ons opnemen of onze showroom in Utrecht bezoeken.

Bij Fris & Helder bent u zeker van:

  • expertise en vakmanschap;
  • een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • een showroom met een uitgebreid aanbod;
  • een duidelijke offerte;
  • keuze afhankelijk van uw budget.

Direct een offerte aanvragen

Bekijk op onze website een compleet overzicht van onze vloeren. Hier kunt u direct een keuze maken, het aantal vierkante meters invullen en zo een schatting van de prijs krijgen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan krijgt u van ons een scherpe prijsstelling met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bezoek anders gerust onze showroom in Utrecht!


Interessant? Deel deze pagina