Mail ons   Bel nu » 030 - 200 02 87

Leg de juiste vloerbedekking of tapijt in uw kantoor te Utrecht

Hoge kwaliteit vloeren en tapijt voor in het kantoor

Een passende vloerbedekking voor uw kantoor is vaak een belangrijk onderdeel van een goede impressie bij uw bezoekers en klanten. Bij Fris & Helder uit Utrecht kunt u terecht voor hoge kwaliteit tapijt en vloerbedekking, uitstekend geschikt voor uw kantoor. Maak van uw vloeren iets moois! Bij ons bent u zeker van heldere prijsafspraken, een uitgebreide keuze en vakmensen met jarenlange ervaring. Onze stoffeerders hebben tot wel 27 jaar ervaring en zorgen daardoor voor vakwerk, kwaliteit en service. Wacht niet en vraag een offerte bij ons aan. Ook bieden wij advies op locatie aan.

Uitstekende vloerbedekking bij Fris & Helder uit Utrecht

Fris & Helder vindt service en kwaliteit het belangrijkst. U wilt natuurlijk dat de vloeren of het tapijt in uw kantoor er representatief uitziet. Wij kunnen u vanuit onze showroom in Utrecht uitstekend helpen met een keuze maken van nieuwe vloerbedekking voor in uw kantoor. Bovendien ontvangt u nadien gratis onderhoudsproducten, omdat wij de nazorg van onze vloeren erg belangrijk vinden. U vindt toch ook dat een vloer er jarenlang mooi uit moet blijven zien? Wij kunnen u niet alleen helpen met het leggen van een nieuwe vloer, ook het verwijderen van een oude nemen wij graag voor onze rekening.

Bij Fris & Helder bent u zeker van:

  • expertise en vakmanschap;
  • keuze afhankelijk van uw budget;
  • een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • een showroom met een uitgebreid aanbod;
  • een duidelijke offerte.

Online een vrijblijvende offerte aanvragen

Op onze website vindt u een duidelijk en compleet overzicht van onze vloeren. Kies de vloer of het tapijt dat het best bij uw kantoor past, vul het aantal vierkante meters in en u krijgt direct een schatting van de prijs. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom te Utrecht!


Interessant? Deel deze pagina