Mail ons   Bel nu » 030 - 200 02 87

Zoekt u PVC vloerbedekking in Utrecht?

Bij Fris & Helder krijgt u kwaliteit tegen de beste prijs

Wanneer u zoekt naar een pvc vloer in Utrecht bent u bij Fris & Helder aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatieve pvc vloerbedekking tegen scherpe prijzen. U kunt rekenen op heldere prijsafspraken, achteraf zijn er geen verassingen of addertjes onder het gras. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit pvc planken, pvc vloertegels of klik pvc en daarnaast hebben we ook nog vele andere mogelijkheden die we kunnen laten zien in onze showroom in Utrecht. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van pvc vloeren staan wij voor u klaar. Onze stoffeerders hebben tot 27 jaar ervaring en zorgen voor vakwerk, service en kwaliteit. Advies aan huis is natuurlijk ook mogelijk, wij komen met de stalen naar u toe en geven advies op locatie. Neem een kijkje in onze collectie, ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Goede service en pvc vloeren van topkwaliteit

Bij Fris en Helder staan service en kwaliteit voorop. Naast het leggen van vloeren geven wij u ook onderhoudsadvies en bij ieder opgeleverde vloer leveren wij gratis onderhoudsproducten.

De nazorg vinden wij namelijk erg belangrijk, iedere vloer die wij leggen verdient het om goed onderhouden te worden zodat hij jarenlang mee gaat en mooi blijft. Naast het leggen van nieuwe PVC vloeren verwijderen wij ook uw oude vloer. Wilt u meer weten over de PVC vloeren of over het onderhoud ervan neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Utrecht.

In onze showroom hebben wij de stalen van de volgende vloeren:

  • Klik pvc
  • Pvc planken
  • Pvc vloertegels

En vele andere soorten vloerbedekking.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Kijk op onze website naar de talloze mogelijkheden op het gebied van pvc vloerbedekking in Utrecht en omstreken en maak uw keuze. U kunt meteen het aantal vierkante meters invullen en zo een schatting van de prijs krijgen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, dan krijgt u van ons een scherpe offerte met de beste prijs/kwaliteit verhouding.


Interessant? Deel deze pagina