Mail ons   Bel nu » 030 - 200 02 87

Koop uw luxaflex of vitrage bij Fris & Helder in Utrecht

Kies uw favoriete raamdecoratie

Wanneer u op zoek bent naar hoge kwaliteit raamdecoratie in Utrecht, bent u bij Fris & Helder aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij namelijk een uitgebreid aanbod, waarbij wij ons inzetten u zo goed mogelijk te helpen. Zoekt u een specifiek soort vitrage of luxaflex, dan bent u bij ons ook van harte welkom. Met jarenlange ervaring en scherp geprijsde producten zijn wij er zeker van dat wij u goed van dienst kunnen zijn. Bezoek gerust onze showroom als u geïnteresseerd bent!

Koop uw raamdecoratie van uitstekende kwaliteit in Utrecht

Fris & Helder vindt het belangrijk dat u een ruime keuze heeft in raamdecoraties. Bij ons vindt u daarom naast vitrage of luxaflex ook vele andere soorten raamdecoratie die het best bij uw woning of kantoorgebouw past. Wanneer u onze showroom in Utrecht bezoekt wordt u door onze vakmensen geholpen met het vinden van het juiste product. Ongeacht uw persoonlijke stijl, biedt Fris & Helder u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende soorten raamdecoratie. Natuurlijk zijn deze altijd van een goede kwaliteit.

Bij Fris & Helder bent u zeker van:

  • keuze afhankelijk van uw budget;
  • een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding;
  • een showroom met een uitgebreid aanbod;
  • expertise en vakmanschap;
  • veel verschillende soorten raamdecoratie.

Bezoek onze showroom

Wanneer u benieuwd bent wat Fris & Helder u kan bieden op het gebied van gordijnen en raamdecoratie, nodigen wij u uit onze showroom in Utrecht te bezoeken. Hier krijgt u een compleet overzicht van onze producten. Bovendien kunnen wij u op deze manier helpen met het maken van uw keuze! Ook kunt u contact met ons opnemen als u meer wilt weten.


Interessant? Deel deze pagina